Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vise care prevestesc un dezastru sau probleme de sănătate

Saturday, 17 December 2016, 10:36 Sursă: REALITATEA.NET

Iată care sunt visele care prevestesc un dezastru:

Există anumite vise care prevestesc boală pentru dvs sau pentru cineva drag. Conform credinţei populare, dacă visaţi că părul devine gri, va apărea o boală. Alte vise care prezic boli sunt dintîi stricaţi, sânge şi produse alimentare putrede. Dacă visaţi că va plimbaţi cu haine rupte sau strânse, va aşteaptă o boală ce se va trece repede.

Motiv de îngrijorare este dacă visaţi un om orb. Acesta este un avertisment că cineva drag este bolnav. Dacă visaţi un ceas care ticăie, acesta este un semn de boală.

Unele vise prezic pierderea unei persoane dragi. Dacă visaţi un voal negru şi eşarfă neagră, o rudă apropiată va muri. Dacă aţi visat că aţi pierdut un dinte sau visaţi un om fără dinţi, cineva apropiat va deveni grav bolnavi sau va muri. Printre visele cele mai teribile care prevestesc moartea sunt scârţâituri şi bufniţele.

Dacă alegeţi ciuperci într-un vis sau cineva va arată ciuperci culese, veţi pierde pe cineva drag.

Unele vise pot prevesti o veste proastă. Dacă auziţi o voce în visul dvs a unui decedat care v-a fost apropiat, aşteptaţi-va să primiţi o veste proastă.

Alte vise care prevestesc ştiri proaste sunt bălţi şi noroi (mai ales dacă aveţi contact cu ele). Gândacii de bucătărie sunt, de asemenea, purtători de veşti proaste. Un alt vis care nu este de bun augur este căderea părului. Se crede că, dacă simţiţi miros, gust sau o atingere în timp ce dormiţi, visul va deveni realitate.

Sursa: bewoman.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL