Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Virgil Popescu: Turismul va fi prioritar in această vară

Tuesday, 28 April 2020, 00:08 Sursă: Realitatea PLUS

"Eu cred că românii se vor gândi la călătorie când se vor simţi în siguranţă şi se vor simţi în siguranţă în ţara lor. Eu cred că turismul românesc va fi prioritar în această vară. Toţi sperăm ca să ridicăm din restricţiile impuse (...) pentru că oricât am vrea noi la Ministerul Economiei, (...) atât timp cât din partea celor care răspund de sănătatea populaţiei nu avem un verde, un green light nu putem face mare lucru", a afirmat Virgil Popescu, la emisiunea ,,Legile Puterii" de la Realitatea Plus.

Ministrul Economiei a mai afirmat că Executivul se va implica proactiv în ajutorarea turismului.

"Vom pune la punct şi pachete de sprijin pentru zona turismului din acel program pentru IMM-uri şi îi vom ajuta pe hotelieri, pe cei de la malul mării, pe cei de la munte, să respecte noile cerinţe pe care Ministerul Sănătăţii le-ar putea pune în condiţiile în care s-ar relaxa acest lucru şi turismul s-ar putea practica în România", a precizat Popescu.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-04-28 11:23:27
Ruslan

Mai cumetre, tu vrei sa pari viteaz.Mie, personal mi-ar plăcea sa te întâlnesc și cu masca și fără masca, ca sa te lămurești ca tortura este interzisă de lege, iar in cazul in care totuși alegi calea de a fi nelegiuit, sa înțelegi ca este destul de greu sa faci ceea ce vrei tu. Realmente, mi-ar plăcea sa te întâlnesc. Pentru mine, nu imi fac probleme, dar având in vedere ca in localitatea aceea exista mulți oameni in vârsta, tineri sau oameni terorizați de acești neevoluați, sunt convins ca autoritățile vor lua anumite măsuri. Discursurile acestea nu trebuiesc permise, mediatizarea lor este utila doar pentru a fi adusă la cunoștința autorităților in vederea întreprinderii măsurilor legale. In alta ordine de idei astfel de atitudini sunt total anormale, iar dacă oamenii se vor simți in pericol, esta riscul ca toți acești zmei sa stea mai mult închiși prin case.

Alte articole din: ACTUAL