Viorica Dăncilă, în doliu

Tuesday, 10 December 2019, 09:26 Sursă: Realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

Viorica Dăncilă este în doliu. Fostul premier și președinte al PSD are un sfârșit de an mai complicat, problemele din cariera profesională fiind însoțite de probleme în viața personală.

Doliu în familia Vioricăi Dăncilă. Singura mătușă din partea mamei sale a murit. Femeia nu avea copii, așa că era foarte atașată de Viorica Dăncilă, la care ținea ca la propriul său copil, conform unui post TV.

Mai mult, Viorica Dăncilă a găzduit-o pe mătușa ei chiar în apartamentul său, în ultimii ani și avea grijă ca totul să fie bine pentru ea.

Fostul premier al României se va ocupa de toate pregătirile de înmormântare. Va avea grijă ca mătușa ei să fie condusă pe ultimul drum cu toate tradițiile locului.

Recent, noul lider al PSD a declarat că decizia luată de PSD ca Viorica Dăncilă să fie şi preşedinte de partid şi candidat a fost una greşită.

„Dacă ne referim doar la prezidenţiale, au fost nişte decizii foarte greşite luate de PSD, după pierderea alegerilor europarlamentare. Ar fi fost poate alţi paşi de făcut. Nu sunt printre cei care consideră că ar fi rebuit să ieşim de la guvernare. De fiecare dată când preşedintele partidului a fost şi prim-ministru, şi aici mă refer la Adrian Năstase, a fost o logică, guvernarea a funcţionat foarte bine. În acel moment, partidul nu vedea o altă candidatură, era cel mai potrivit. Şi eu vedeam în acea candidatură o oportunitate. A urmat Victor Ponta, în oglindă, la fel, premier şi preşedinte. Decizia de a candida el s-a dovedit a fi gresită şi am pierdut alegerile. Acum eu am fost unul dintre susţinătorii ca doamna Dăncilă să devină preşedintele partidului, în aceeaşi logică Năstase/Ponta. Decizia ca dânsa să fie şi candidat a fost una greşită", a spus Ciolacu.Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-10 16:10:34
PANTEA SORIN

Sa vezi acum ce suma mare va mosteni de la biata matusica !!

2019-12-10 17:48:55
Maria Ciobanu

Realitate net, nesimțiților, îi faceți publicitate lui Dancila, ptr. alegerile parlamentare?! Nu interesează pe nimeni problemele ei pers. si de familie! Găsiți subiecte mai serioase! Așa le spălați creierele celor care votează cu ciuma roșie din care faceți și voi parte! Sunteți niște nerușinați!

Alte articole din: SOCIAL