Coronavirus - România: 69374 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Viorica Dăncilă: ”Eu nu am auzit ca UDMR să se solicite la guvernare”

Tuesday, 23 January 2018, 14:32 Sursă: REALITATEA.NET

”A fost practic o audiere a primului ministru și a decurs foarte bine. A primit foarte multe întrebări și despre educație, administrație, infrastructură și funcționari publici. Mi s-a părut foarte important să discutăm despre mediul de afaceri, fonduri europene, despre preluarea președinției Consiliului UE. Au fost mulțumiți de răspunsuri”, a declarat Liviu Dragnea, după discuțiile cu minoritățile maghiare.

Totodată, șeful PSD își dorește relații bune cu comunitatea maghiară.

”Trebuie să găsim anul ăsta toate proiectele care ne unesc. Este foarte ușor să dezbini... avem o țară în care putem să trăim cu toții în pace și liniște”, a mai spus Liviu Dragnea.

Președintele Camerei Deputaților a subliniat că vineri se vor vota în plenul Comitetului Executiv al PSD orice propunere de membru al guvernului.

”Dacă președintele va răspinge o propunere, nu știu ce o să fac”, a mai declarat Dragnea.

De asemenea și Viorica Dăncilă a fost luată la întrebări de jurnaliști. Ea a declarat că UDMR nu s-a solicitat la guvernare.

”Am prezentat programul de guvernare, am răspuns la întrebări privind programul de guvernare. Eu nu am auzit ca UDMR să se solicite la guvernare. Cred că UDMR a vrut să vadă care este abordarea mea. Nu a fost niciun punct legat de acest aspect”, a spus conchis Dăncilă.Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL