Viorica Dăncilă: Am votat pentru valorile în care eu cred. Am vorbit şi cu domnul Dragnea...

Saturday, 06 October 2018, 09:12 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Referendumul pentru familie. Premierul Viorica Dăncilă a votat înainte de ora 9 la liceul Jean Monnet şi a făcut o scurtă declaraţie de presă, bine repetată de-acasă.

Premierul Viorica Dăncilă afirmă că a votat sâmbătă, la referendumul de revizuire a Constituţiei, "pentru valorile în care crede".

Premeirul a repetat aceleaşi trei fraze-standard cu exact aceleaşi cuvinte şi pentru televiziunile care nu au captat primul mesaj şi le-a spus jurnaliştilor că a vorbit cu domnul preşedinte Dragnea şi acesta va veni şi el la vot mai târziu.

"Consultarea cetăţenilor este esenţa democraţiei. Este datoria civică a fiecăruia dintre noi să ne exprimăm în legătură cu temele importante pentru societate. Tema familiei este una importantă pentru noi toţi. Am votat pentru valorile în care eu cred", a declarat Dăncilă, după ce a votat la Liceul "Jean Monnet" din Capitală.

Viorica Dăncilă a spus că a vorbit şi cu preşedintele Liviu Dragnea şi i-a transmis că va vota şi el mai târziu la acelaşi liceu Jean Monnet.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ