Violul din Vaslui: Declaraţii uimitoare ale sătenilor

Wednesday, 22 July 2015, 20:25 Sursă: REALITATEA TV

"Nu-s vinovaţi. Cine v-a spus? Lumea vorbeşte multe. Şi dumneavoastră filmaţi orice porcărie", a afirmat un consătean a celor şapte tineri acuzaţi de viol.

Cei şapte suspecţi de viol în grup au fost astăzi la sediul Poliţiei Văleni, conform procedurilor controlului judiciar. Li s-au alăturat şi câţiva localnici, care i-au înjurat pe jurnalişti şi i-au acuzat că le fac satul de râs. Oamenii sunt convinşi că fata nu a fost violată, cu toate că trei dintre agresori şi-au recunoscut fapta. Localnicii au însă propriile definiţii ale unui viol.

"Nu-s vinovaţi băieţii. Am şi eu urechi şi aud ce zice lumea. Ăsta nu e viol. Viol e când iei cu japca o fată de pe stradă. Băieţii ăştia n-au nicio vină. E o greşeală a tinereţii. Să vă spun eu cu câţi a umblat fata asta? Când eşti violată stai o săptămână sau două în spital.", a spus un alt localnic.

Sătenii sunt convinşi că familia fetei vrea bani de la familiile suspecţilor şi că întregul scandal ar fi fost pus la cale, pentru foloase materiale. Familia victimei a declarat însă că i s-au propus 20.000 de lei pentru retragerea plângerii, însă oferta a fost refuzată.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL