Violul din Vaslui: Decizie surpinzătoare a localnicilor din Văleni. Iată ce au făcut

Friday, 24 July 2015, 18:31 Sursă: REALITATEA.NET

Cei șapte au fost însoțiți de data aceasta de un singur apropiat, care le-a declarat ziariștilor că fata violată este vinovată pentru că nu era "poamă bună" și de fapt acum ar vrea niște bani.

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui a decis suplimentarea dispozitivelor în comuna Văleni unde, în ultimele zile, s-au înregistrat o serie de incidente, legate de cazul celor șapte tineri care au violat o elevă. Măsurile de suplimentare a dispozitivelor curente au fost luate vineri de conducerea IPJ Vaslui, după ce localnicii care sunt susținători ai celor șapte tineri acuzați de viol le-au adresat injurii ziariștilor prezenți în Văleni, pe care îi acuză că pun prea multă presiune pe caz și că 'le fac comuna de râs', le-au arătat semne obscene și chiar i-au amenințat, scrie Agerpres.

Inspecția Judiciară a informat vineri că a început cercetarea disciplinarea față de unii magistrați implicați în dispunerea măsurilor preventive în cauza aflată pe rolul Judecătoriei Vaslui care are ca obiect săvârșirea infracțiunii de viol și lipsire de libertate în mod ilegal.

"Urmare a verificărilor prealabile efectuate de Inspecția Judiciară începând cu data de 23 iunie 2015, la data de 24 iulie 2015, inspectorii din cadrul Direcție de inspecție pentru judecători și a Direcției de inspecție pentru procurori, în temeiul art. 45 alin. 6 lit. b din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată, au început cercetarea disciplinară față de unii dintre magistrații implicați în dispunerea măsurilor preventive în cauza aflată pe rolul Judecătoriei Vaslui ce are ca obiect săvârșirea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal", se precizează într-un comunicat al Inspecției Judiciare.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL