Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Violeta Alexandru vrea să reorganizeze Inspecția Muncii și să angajeze alți oameni: „Decizia mea este radicală. Vor fi schimbări generate de noua lege”

Friday, 16 October 2020, 15:14 Sursă: Realitatea.NET

„Decizia mea este radicală. Efectiv procedez la regândirea unei noi legi. Activitatea Inspecției Muncii se bazează pe o lege care a fost votată în Parlament, deci tot în Parlament se vor întâmpla și modificările.

 Va fi un obiectiv prioritar al Partidului Național Liberal în noul Parlament, de a promova și de a dezbate o nouă lege a inspecției muncii, care va duce, bineînțeles la o imediată măsură după ce noua lege ar urma adoptată, la o evaluare a actualilor directori, respectiv a încetării relațiilor de muncă și a angajării unor altor persoane, care ar au competența necesară să desfășoare activități de control eficiente”, a spus Violeta Alexandru.

„Deci da, vor fi schimbări care vor fi generate de noua lege. Adoptarea unei noi legi înseamnă cumva a o lua de la zero în organizarea acestei instituții, ceea ce înseamnă noi angajați”, a mai precizat ministrul Muncii, Violeta Alexandru.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL