Coronavirus - România: 5202 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Violeta Alexandru, ținută inedită în video-ședința cu Klaus Iohannis. Cum se apără ministrul Muncii de coronavirus

Tuesday, 17 March 2020, 17:14 Sursă: Realitatea.NET

La reuniune, a atras atenția ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care s-a ”camuflat” împotriva virusului.

Aflată în sala de ședință de la Palatul Victoria, acolo unde se țin întrunirile miniștrilor, Violeta Alexandru a purtat nu doar mască medicală, ci și o vizetă. Doar ea și un alt ministru, cu o mască medicală, au apărut, la videoconferință cu aceste norme de protecție.

Bilanțul cazurilor de infectare cu coronavirus a urcat, marți, la 184. Din fericire, există și români care s-au vindecat și au fost externați.

HARTA INTERACTIVĂ CORONAVIRUS cu evoluția actualizată a cazurilor confirmate cu COVID-19, a celor aflate în carantină și izolate este realizată de Institutul Național de Sănătate Publică din România.

Situația din fiecare moment a evoluției infectării cu COVID-19 din România, la nivelul fiecărui județ, AICI


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-17 21:30:40
Lidia Bonte

Draga Diana, nu pot fi testati oamenii care nu au simptome pt. ca testul ar iesi definitiv negativ. Deoarece este o boala cu localizare la nivel pulmonar chiar si un pacient infectat ar putea avea un rezultat fals negativ la un simplu test, ideal ar fi testarea sputei, dar binenteles doar a pacientilor care prezinta simptome. In plus pacienta voastra a avut contact cu o persoana venita din Italia nesimptomatica in urma cu 18 zile, daca s-ar fi infectat ar fi aparut deja simptomele si ar fi fost testata. In meseria noastra riscul sa ne infectam este foarte ridicat, dar parerea mea este ca s-a facut putin cam mare tam tam pe baza acestei biete gravidute. Va doresc sa ramaneti si dvs. si echipa sanatosi!

Alte articole din: ACTUAL