Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Violeta Alexandru, despre protestul din Piața Victoriei: În acestă perioadă, este de evitat o manifestaţie care să ducă la potenţiale îmbolnăviri

Friday, 15 May 2020, 20:16 Sursă: Realitatea.NET

 

„Sunt om de protest în Piaţa Victoriei şi respect dreptul oricărui cetăţean. În acestă perioadă, aceste manifestări sunt interzise.

Atâta vreme cât suntem într-un grup de oameni de numărul celor care se vede în imagini (...),  este recomandat să se poarte măşti de protecţie, pentru că văd că nu au. Ar fi bine să facă acest lucru.

Este de evitat o manifestaţie care să ducă la potenţiale îmbolnăviri.

Nu am cum să nu înțeleg nevoia concetățenilor de a se exprima liber. Sunt convinsă că există căi de dialog și orice nemulțumire poate fi verbalizată. Îi asigur că mesajul lor este auzit de autorități.

Dacă scopul lor este altul, punerea în pericol a sănătății, atunci poartă responsabilitatea gestului lor”, a declarat, vineri seară, Violeta Alexandru la un post TV.

Aproape 200 de persoane s-au strâns în Piața Victoriei, vineri, și au protestat față de instituirea stării de urgenţă. Protestatarii nu poartă măşti de protecţie, au pancarte cu mesaje împotriva autorităţilor şi cer dovezi cu privire la existenţa pandemiei de coronavirus.

VIDEO Protest în Piața Victoriei, peste o sută de oameni contestă măsurile din starea de alertă

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-05-16 05:56:08
Marincu Dragos

Dle dr Arafat , eu inca va respect . Daca masura purtarii obligatorie a mastlor era implementata decla inceoutul lunii Martie , eram mult , f mult sub nr de infectati si morti x in prezent . Oamenii , au vazut ca merge si asa , de aceea nuvse conformeaza . Toate masurile anterioare , bune de aktfel , au fost numuc , in absenta mastilorc. Trebuie sa,constientizati asta

Alte articole din: ACTUAL