Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO Ministerul Transporturilor prezintă imagini cu noua stație de metrou Valea Ialomiței

Saturday, 04 July 2020, 21:40 Sursă: realitatea.net

 

Ministrul Lucian Bode a explicat, în urmă cu două săptămâni, pe 22 iunie, că sunt probleme la centrala de ventilaţie şi la staţia de pompare a apei din infiltraţii, în zona Pieței Moghioroș.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a cerut atunci scuze bucureştenilor, în numele celor 17 miniştri ai Transporturilor, pentru faptul că Magistrala M5 nu va fi gata la data de 30 iunie, precizând că problemele sunt la centrala de ventilaţie şi la staţia de pompare a apei din infiltraţii. 

Nici ministrul , nici premierul nu au avansat un termen când va fi putea fi dat metroul în folosinţă. Ludovic Orban a declarat că atunci când "va fi din punct de vedere tehnic posibil de pus în circulaţie, va fi pus în circulaţie". 

Consiliul de Administraţie al Metrorexa numit, joi, un nou director general interimar, pe Gabriel Mocanu, în locul Marianei Miclăuş. Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a transmis într-un comunicat de presă că schimbarea conducerii are loc după ce a fost ratată data de 30 iunie pentru inaugurarea Metroului din Drumul Taberei, termen asumat de fosta șefă Mariana Miclăuș, numită director general provizoriu în 12 noiembrie 2019.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL