Coronavirus - România: 182854 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO Eddie Van Halen, unul dintre cei mai mari chitariști rock, a murit la 65 de ani

Tuesday, 06 October 2020, 23:08 Sursă: Realitatea.net

În ultimele câteva zile circula informația că Eddie pare să piardă lupta cu boala necruțătoare, iar starea sa de sănătate s-a deteriorat, după ce cancerul i-a atacat atât creierul, cât și alte organe.

Van Halen a murit, marți, într-un spital din Santa Monica și i-a avut alături, în ultimele clipe, pe soția și fiul său, dar și pe fratele său Eddie, baterist în formația care a devenit, în anii "80, unul dintre cele mai mari nume ale hard rock-ului și heavy metalul-ului.

Cele mai importante albume ale trupei van Halen sunt considerate: Van Halen (1978), Fair Warning (1981) și 1984 (1984) . Trupa a cărui chitarist a fost Eddie Van Hallen a lansat piese nemuritoare precum Jump, Hot for the Teacher, Panama sau Ain"t Talkin "Bout Love. 

Van Halen este în top 20 al celor mai bine vânduți artiști ai tuturor timpurilor, potrivit Bloomberg, iar formația a fost inclusă, ăn 2007 în Rock and Roll Hall of Fame in 2007. Publicația Rolling Stone l-a plasat pe Eddie Van Halen pe locul 8 în clasamentul celor mai buni 100 de chitariști.

 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL