Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO. Durere și emoție la Caracal. Moartea Alexandrei, greu de acceptat

Saturday, 03 August 2019, 18:59 Sursă: REALITATEA.NET

Vestea că moartea Alexandrei a fost confirmată de testele ADN a creat o nouă undă de șoc în rândul oamenilor din comunitate și nu numai. Fie că sunt din Caracal sau din localitatea Alexandrei, fie că vin de departe, toți vor să îi aducă un ultim omagiu micuței curajoase în locul în care s-a stins.

”Fiica mea a fost colegă la ansamblu, la Dobrosloveni. De sus trebuie să se facă dreptate, avem sistemul ăsta, e prea de tot, două fete care aveau toată viața înainte”, a spus un bprbat care a venit să aprindă o lumânare pentru Alexandra.

”Fetițele astea, fetițele astea, doamne, nici nu vreau să mă gândesc ce chinuri au putu să trăiască”, a spus o femeie.

Localnicilor nici acum nu le vine să creadă că printre ei s-a aflat un om capabil de fapte atât de grave, precum cele mărturisite de Gheorghe Dincă.

”Oribil, oribil ce a putut să facă acest criminal. Negreșit poate am dat ochii cu el, dar neștiind ce poartă în mintea lui diabolică...”, a precizat o altă femeie.

”Nu simt decât furie în momentul ăsta, trebuie să avem grijă de copiii noștri și autoritățile să găsească o modalitate să rezolve mai repede cazurile astea”, a declarat o altă femeie.

”Ne-a afectat foarte tare ce s-a întâmplat și de asta am hotarăt să venim să aprindem o lumânare pentru Alexandra. Ne-am gandit că poate a răpit-o, poate a dat-o altei persoane, dar nu ne-am gandit că a omorât-o, nu am crezut că poate să facă așa ceva”, afirmă o femeie.

Oamenii nu își explică de ce nu a bănuit nimeni ce se întâmpla în casa care acum le dă fiori.

”Mă uit la casa asta aci, cine are încredere să treacă? Nici curaj să treci pe aici, dar pai să locuiești într-o casă din asta. Cu groază și cu stupoare am urmărit toate emisiunile astea. Nu pot să cred cum a putut să se întâmple așa ceva, ca să nu știe nimeni, nimeni nimic ce se întamplă în curtea asta, nimeni nu și-a pus un semn de întrebare, poliție și atâtea structuri. Sper să se pună la punct autoritățile, să comunice între ele, să lucreze împreunî și să lase orgoliile”, declară o altă femeie.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL