Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO. Deputat PSD, poliţist în trafic

Saturday, 23 September 2017, 13:33 Sursă: REALITATEA.NET

Parlamentarul, care a fost si managerul Ambulanței din Sălaj, a filmat întreaga scenă. Acum, acesta este acuzat de către fostul interimar al Ambulanței, care l-a urmat în funcţie, că a săvârșit un abuz. Deputatul PSD Liviu Balint, fost manager al Serviciului de Ambulanţă Sălaj, a oprit în trafic o salvare aflată în misiune. Balint aflase că şoferul se abătuse pe acasă şi, în plus, luase la ocazie un cetăţean. A început să-l ia la rost pe ambulanţier.

Deputatul PSD a filmat întregul interogatoriu cu telefonul mobil. Întâmplarea are loc la o săptămână după ce fotoliul de manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj a devenit vacant. Potrivit Adevărul, surse politice susţin că Liviu Balint a trecut la PSD în schimbul promisiunii că soţia lui, Narcisa Balint, va prelua această funcţie.

Medicul Remus Bălănean, cel care a asigurat interimatul în fruntea SAJ Sălaj până acum o săptămână, susţine că deputatul a săvârşit un abuz, motiv pentru care va sesiza Departamentul de Situaţii de Urgenţă. Bălănean a mai precizat că în perioada în care a fost manager, Liviu Balint a instaurat o atmosferă de teroare în rândul personalului.

 


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL