Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO/ Consilier local din Caraș-Severin, cercetat într-un dosar de contrabandă cu țigări

Friday, 05 June 2020, 09:31 Sursă: Realitatea.net

Potrivit unui comunicat al DIICOT,  au fost organizate 32 de percheziţii domiciliare pe raza județelor Caraș-Severin, Timiș și Arad, într-o cauză vizând destructurarea a două grupări infracționale organizate, specializate în săvârșirea infracţiunii de contrabandă.

Acestea erau organizate pe două palier: unul care se ocupa cu achizițigărilor de contrabandă, iar un altul care se ocupa cu distribuția acestoa în rândul consumatorilor.

Scopul membrilor grupărilor era obţinerea de câştiguri mari prin alimentarea pieţei negre a ţigărilor de contrabandă din municipiul Reșița și orașul Bocșa.

În urma descinderilor, la sediul DIICOT - Biroul Teritorial Caraș-Severin au fost aduse, în vederea audierii, un număr de 30 de persoane.

Nouă dintre acestea au fost reținute. Printre acestea se află și consilierul local din Bocșa (Caraș-Severin). Cel mai probabil aceștia vor fi prezentati Tribunalului Caras Severin cu propunerea de arestare preventiva.

Până la acest moment, în urma perchezițiilor, au fost ridicate suma de peste 100.000 de euro, în lei și valută, țigarete fără timbru fiscal, o armă neletală supusă autorizării, despre care există presupunerea rezonabilă că ar fi deținută ilegal și substanțe susceptibile a fi droguri de mare risc.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL