Dragnea și Echipa de la Teleorman, "hoți și incompetenți".Ponta acuză "idioțenia revoluției fiscale"

Thursday, 12 April 2018, 13:11 Sursă: REALITATEA.NET

Victor Ponta avertizează că Dragnea "și Echipa de la Teleorman", pe care îi acuză de hoție și incompetență, ne vor întoarce la anul 2009 - anul crizei și austerității.

"Idiotenia "revolutiei fiscale" care a trecut contributiile de la angajator la angajat plus inflatia care se apropie de 6% ( pt inflatie este de vina Guvernul prin politicile sale populiste si incompetente - nu BNR, Soros sau "Statul Paralel") / impreuna acestea doua elemente au facut din marea promisiune a lui Dragnea de crestere cu 25% a salariilor cea mai mare minciuna de la Basescu incoace - in realitate veniturile oamenilor au scazut cu 2% ( spune INS care este sub controlul Guvernului dar nu poate sa falsifice datele si sa ajungem ca Grecia in 2011)!", a scris Ponta pe Facebook.

Potrivit lui Ponta, în fiecare luna ies din tara 1 miliard de euro prin importuri mai mari decat exporturi, în fiecare luna ne imprumutam 500 milioane de euro pentru finantarea deficitului și în fiecare lună pierdem 100 milioane de euro fonduri europene nerambursabile.

"Liviu Dragnea si Viorica Dancila ne explica in fiecare seara la acelasi televizor ce bine ne merge dar oamenii rai "din afara" nu ne lasa in pace!", a mai scris Ponta.

Dragnea a "progresat" de la modelul Basescu la modelul Viktor Orban, dar il imita pe Orban doar la ce este autoritatar si nedemocratic, si la gasit vinovati externi - la lucrurile bune nu este in stare!, consideră Victor Ponta.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri