Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Victor Ponta, acuzat că acționează „la ordin”

Wednesday, 30 October 2019, 20:55 Sursă: REALITATEA.NET

„Iar ne atacā Ponta pe mine si pe Olguta Vasilescu! Cā suntem prea nationalisti, patrioti, peremisti si nu vrem in ruptul capului ca PSD sā se alieze cu gasca lui. Cā nu ne lāsām cālcati in picioare de colaborationisti si securici! Si d-aia voteazā el noul guvern cu Orban, Câtu si Turcan! Nu cā ar fi primit ordin sā facā asta! Si nici cā tremurā tot de fricā in fata sefilor sāi!”, scrie Ștefănescu pe Facebook.

Victor Ponta a sugerat marți că există posibilitatea ca parlamentarii din Pro România să voteze pentru învestirea Guvernului Orban pe 4 noiembrie. Condiția pentru ca acest lucru să se întâmple, spune el, este ca premierul desemnat, adică liderul PNL, Ludovic Orban, să schimbe miniștrii respinși la audierile din comisiile parlamentare de specialitate. După încheierea audierilor, trei miniștri propuși au primit aviz negativ. Este vorba de Florin Cîţu, propus la Ministerul Finanţelor, Ion Ştefan, propus la Ministerul Dezvoltării şi Violeta Alexandru, propusă la Ministerul Muncii.

„Domnul Orban, din respect pentru Parlament, să îi schimbe pe cei respinși, pe cei 2 sau 3, și vom vedea după aceea dacă votăm la învestire. Domnul Orban nu ne-a convins absolut deloc că vrea să fie un premier pentru toți românii. Am înțeles că vrea să fie pentru PNL, dar PNL nu reprezintă toată România”, a afirmat Victor Ponta, marți, într-o emisiune TV.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL