Viață de milionar. Fiul lui Micula și prietenii săi, curse ilegale și focuri de armă în Oradea

Tuesday, 05 March 2019, 10:59 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Victor Micula, fiul milionarului Viorel Micula, împreună cu mai mulţi tineri, printre care şi milionarul sătmărean Ovidiu Pop, patronul unei mari companii de jocuri IT, sau Victor Halacu, alias Gaju Kyd, cunoscut vlogger şi proprietar al unui atelier de tunning, s-au filmat în timp ce făceau curse de mașini la viteze amețitoare, pe centura Oradea, scrie Adevarul.ro.

Interesant este că detaliile despre aventurile tinerilor au fost făcute publice chiar de ei, pe rețelele sociale.

Tinerii s-au filmat în timp ce făceau drifturi în parcarea ERA Shopping Park și în sensuri giratorii, dar și în timp ce goneau cu viteză pe Centura Oradea. Aceștia nu au ezitat să imortalizeze și momentele în care trag o mitralieră de airsoft AK-47 într-o hală părăsită, dar și pe unul unul din pasajele supraterane de pe Centura Oradea, notează și bihon.ro.

„Îs aproape surd și stau într-un Ferrari cu chestia asta în brațe (mitralieră AK-47)”, spune Virgil într-una dintre filmări. 

Poliția a descins la Victor Micula, după distracția cu mașini și focuri de armă din Oradea 

Aceștia și-au etalat bolizii chiar și în centrul orașului, pe pietonala Alecsandri și în Piața Unirii chiar dacă în ambele locații este interzis accesul auto.

După cum a spus Halacu în înregistrare, sunt doar scene brute dintr-un film pe care urmează să-l posteze şi care se va numi GTA Real Life - "Mafioţii din Oradea", dezvăluind şi secvenţe video imortalizate pe un aparat fotografic, în care este „împuşcat” cu respectivul AK-47 pentru că „am vrut să fur banii şi arma”.

Înregistrarea, postată duminică seara pe contul „Gaju Kyd”, a fost ştearsă, luni după-amiaza. Polițiștii s-au sesizat deja.

„În urma apariţiei filmării în mediul online, poliţiştii bihoreni s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere ilegală de arme şi întrecere ilegală de maşini și efectuează cercetări. În funcţie de rezultatele acestora, se vor dispune măsurile legale în consecinţă”, a declarat comisar IPJ Bihor, Alina Dinu. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL