Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Veşti proaste despre starea lui Gabriel Cotabiţă: "Starea lui este una extrem de gravă"

Friday, 15 May 2015, 10:15 Sursă: REALITATEA.NET

"A fost un spasm mulscular. Din păcate, nu a fost unul conștient, encefalograma lui fiind, în continuare plată. Din păcate, veștile sunt proaste, iar pe zi ce trece se înrăutățesc, perioada mai lungă de inconștiență nefiindu-i favorabilă”, a spus sursa citată, pentru spynews.ro.

Mai mult decât atât, se pare că familia solicită repetarea testelor cât mai des cu putință. ”S-au repetat o serie de teste paraclinice și, din păcate, rezultatele nu au fost, niciodată, bune. Cu toate acestea, momentan nu se pune problema decuplării de la aparatele care îl ventilează mecanic. De altfel, starea lui este una extrem de gravă, dar este stabilă, încă se poate produce o minune, așa cum sperăm cu toții”, ne-au mai dezvăluit sursele medicale citate.

Gabriel Cotabiţă, în comă de 7 zile. Dezvăluirea făcută de fiica sa cea mare, pentru Mihai Pocorschi

Gabriel Cotabiţă se află internat în Secţia de terapie intensivă a Spitalului Floreasca, fiind în status post stop cardio-respirator, resuscitat şi necesitând ventilaţie mecanică. Artistul este în stare gravă dar stabilă, anunţa, luni, un comunicat al Spitalului Floreasca. Aceleaşi surse medicale au explicat că reacţia organismului se poate vedea în cazul în care artistul at fi deconectat de la aparate, însă o decizie despre când se va întâmpla acest lucru nu se ştie când va fi luată cu exactitate.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL