Veşti de ultimă oră despre starea lui Florin Busuioc. Ce spun medicii

Tuesday, 13 November 2018, 17:52 Sursă: REALITATEA.NET

Actorul şi îndrăgitul om de televiziune Florin Busuioc se simte mai bine după operaţia pe care a suferit-o la Craiova, în urmă cu o săptămână. 

Adaugă părerea ta

Florin Busuioc s-a aflat o perioadă la Secția de Terapie Intensivă, unde a fost ţinut sub strictă observaţie de medici și asistente. Din fericire, Florin Busuioc a fost scos de la Terapie Intensivă.

Omul de televiziune s-a simţit destul de rău în primele ore ale internării și a avut o stare letargică, în special din cauza medicamentaţiei. Însă, cu trecerea timpului, el şi-a revenit şi chiar a început să vorbească normal. ”Busu a depăşit momentele grele, de aceea, a şi fost mutat într-un salon normal. Să sperăm că, în curând, va fi şi externat”, au dezvăluit apropiați ai bărbatului, scrie Cancan.

La o săptămână de la intervenţia salvatoare de montare a stentului, dr. Paul Traşcă, medicul care l-a operat pe Busu, este la curent cu ultimele noutăţi despre pacientul său. "Domnul Florin Busuioc a depăşit momentul critic. A fost detubat, este conştient şi vorbeşte. Nici nu se pune probleme de a doua operaţie la inimă. Urmează o perioadă de recuperare. Atât tiu de la colegii mei de la Bucureşti", a declarat medicul pentru Click.