Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Veşti bune pentru pensionari. Anunț important de la Ministrul Muncii

Saturday, 28 March 2020, 19:37 Sursă: Realitatea.NET

"Am suspendat procedurile de executare silită pentru pensionarii care se aflau în această situaţie, ne vom regla după criză. Acum nu se mai fac! Este vorba despre diferite debite, creanţe pentru impozite, datorii neplătite sau erori de calcul care trebuie reglate, dar asta se va întâmpla cu înţelegere deplină faţă de pensionari şi exclusiv după perioada de criză.", a declarat Violeta Alexandru la un post TV. 

"Pensiile vor veni la timp şi pe perioada de criză, am observat că mulţi oameni au luat decizia de a muta pensia pe card. Sunt în contact permanent cu directorul Poştei Române, nu vor fi întârzieri", a mai spus ministrul. 

"Vom încerca să ajungem cât mai repede cu banii la pensionari, astfel încât toată lumea să aibă banii înante de sărbătorile pascale. Nu pot promite, dar vom încerca asta. Încercăm să le facem o surpriză pensionarilor. Calendarul normal este 1-15 aprilie. Banii vor fi în plic şi fac un apel la pensionari să păstreze o distanţă pentru a se evita orice fel de contact între poştaşi şi oameni", a declarat, la rândul său, directorul Poştei Române, Horia Grigorescu. 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-29 11:43:57
Jmechereala inpertinenta a sobolanilor rosii ... continua ...

Adica ei sint doar o agentie de forta de munca !!! Ei nu au nici o raspundere, totul trebuie sa fie pus in fata lor pentru a fi folosite !!! In tara asta TOTI sifonarii de fonduri si salarii asteapta ca altcineva (denumit generic stat sau guvernanti) sa le asigure ceea ce intra direct in atributiile lor si reprezinta chiar uneltele lor de munca ! Doctorii din spitalele manageriate de mari somitati vor masti, manusi, biocide si echipamente, maturatorii vor maturi, ... toti cer cuiva generic, statului !!! De fapt, se ascunde situatia anterioara pandemiei cind sifonau bani degeaba pentru ca nici atunci nu avea ceea ce cer acum. Unde sint managerii ... ?

2020-03-29 12:45:33
Marinescu Ion

Măi oameni buni, cum se face ca ultima victimă "avea doar 37 de ani" dar a murit de COVID la 66 de ani?

Alte articole din: ACTUAL