Veste tristă despre Alexandru Arşinel. A fost operat de urgenţă

Wednesday, 31 August 2016, 09:42, Sursă: REALITATEA.NET

Alexandru Arșinel a fost din nou încercat din punct de vedere al problemelor de sănătate, de data aceasta fiind operat la coloană, la un spital din Capitală.

Adaugă părerea ta

"De la operație, rinichiul funcționează foarte bine. Problemele vin însă din… spate. Am făcut o nouă operație, tot de hernie de disc. Când coloana o ia razna, și la 77 de ani, nu ai ce face. Am urmat și urmez o perioadă de recuperare. Am avut însă probleme foarte mari și cu soția, care a căzut și a făcut un hematom. Acum e bine. La un moment dat ne sprijineam unul de altul, niciunul nu aveam control din cauza problemelor de sănătate. Dacă țin la viață, trebuie să țin și regim, ceea ce și fac. Pentru că viața este frumoasă și mi-a dat șansa să fac o meserie legată de oameni", a mărturisit Arșinel pentru jurnaliștii.

În ciuda faptului că ar trebui să se odihnească pentru 3 săptămâni, acesta va reveni pe scenă după doar 3 zile de la intervenția chirurgicală, scrie Libertatea.ro.

"Am urcat pe scenă din ideea de a nu renunța. Dacă apuci să faci acest lucru, e mult mai greu să te întorci. Durerea că te bântuie gândul că ai putea să nu mai apari este mult mai mare decât cea fizică. Și acum, nu trece o oră fără să fac ceva. Iar dacă nu fac nimic, mă apucă toți dracii…", a adăugat actorul.