Veste tristă. Monica Tatoiu, operată: "Rugaţi-vă pentru mine, chiar dacă poate nu merit"

Wednesday, 20 December 2017, 12:06, Sursă: REALITATEA.NET

Momente de cumpănă pentru Monica Tatoiu! După ce a ajuns de urgenţă pe mâna medicilor, în urma unei căzături serioase, femeia de afaceri crede că a găsit un răspuns pentru ceea ce i s-a întâmplat. A postat pe Facebook un mesaj care i-a îngrijorat pe prietenii săi.

Adaugă părerea ta

Anunţul făcut de Monica Tatoiu recent a îngrijorat multă lume! Ea şi-a fracturat şoldul şi a ajuns de urgenţă pe masa de operaţie. După acest incident dureros, femeia de afaceri a postat un mesaj îngrijorător. Monica Tatoiu crede că ceea ce i s-a întâmplat este din cauză că a păcătuit.

„Ştiu de ce am fost pedepsită! Nu m-am ţinut de cuvânt în faţa Tatălui când am promis fără TV şi m-am certat cu mama. Când chiar crezi în Dumnezeu, responsabilităţile tale sunt mai mari decât ale aceluia care nu înţelege. Lui i se iartă. Pentru că sunt iresponsabili. Noi cei ne închinăm Lui, trebuie să fim responsabili. Doar că sunt acum de debusolată. Rugaţi-vă pentru mine chiar dacă poate nu o merit. Mulţumesc”, a scris Monica Tatoiu pe pagina sa de Facebook.

sursa