Coronavirus - România: 34226 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VESTE proastă pentru șoferi la începutul anului 2015

Wednesday, 19 November 2014, 21:26 Sursă: REALITATEA.NET

Un nou val de scumpiri îi loveşte pe şoferi direct în parbriz. De anul viitor, companiile de asigurări le vor cere cu peste 30% mai mulţi bani pentru RCA. Susţin că au pierderi - un asigurător trebuie să vândă, în medie, 14 poliţe RCA pentru a acoperi o daună -, iar noile norme ale Comisiei pentru Supravegherea Asigurărilor îi obligă să crească tarifele, scrie Libertatea.ro.

Dacă cea mai ieftină poliţă pentru un bucureştean de 28 de ani, cu permis de 6 ani, costă acum circa 630 de lei pe an, în 2015 va fi cu 187 de lei mai scumpă. În prezent, preţurile practicate variază foarte mult, în funcţie de compania aleasă, ceea ce face ca RCA-ul încheiat de acelaşi şofer, pentru aceeaşi maşină, să coste şi de la simplu la triplu.

După Revelion şoferii vor scoate mai mulţi bani din buzunar şi dacă încalcă regulile de circulaţie rutieră. Mai exact câte 97,5 lei pentru fiecare punct încasat. În funcţie de gravitatea contravenţiilor comise, sancţiunile încep de la 195 de lei şi pot ajunge la 1.950 de lei.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL