Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Veste mare pentru fanii seriei Harry Potter. Trei noi cărţi vor apărea în septembrie

Wednesday, 17 August 2016, 21:04 Sursă: REALITATEA.NET

J.K. Rowling a scris trei colecţii de povestiri care îi duc pe cititori în “latura întunecată” a lui Harry Potter,  confirmat miercuri editorul scriitoarei, potrivit Time.com.

Autoarea deconspiră noi secrete din viaţa personajelor sale în trei noi e-book-uri, care vor fi disponibile pe site-ul interactiv creat de Rowling pentru fanii Harry Potter.

Romanciera britanică a anunţat în luna iulie că nu va mai scrie niciun volum în cadrul seriei "Harry Potter", informează site-ul publicaţiei New Musical Express.

Cunoscuta scriitoare a făcut acest anunţ la premiera spectacolului de teatru în două părţi "Harry Potter And The Cursed Child", la Palace Theatre din Londra, pe 30 iulie, conform news.ro.

Atunci când a fost întrebată dacă fanii ar trebui să se aştepte la noi poveşti în această saga, J.K. Rowling a spus: "Nu, în niciun caz".

Cu o acţiune plasată la 19 ani după evenimentele relatate în ultimul roman din serie, "Harry Potter And The Deathly Hallows", piesa de teatru "Harry Potter and the Cursed Child" spune povestea vrăjitorului Harry Potter ajuns la o vârstă adultă, 37 de ani, şi devenit părintele a trei copii.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL