Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Veste BOMBĂ de la AUCHAN. Cum vor reacționa clienții

Wednesday, 12 March 2014, 15:54 Sursă: Mediafax

"Transformarea magazinului Real în Auchan a durat 10 zile şi a constat în modificări tehnice şi comerciale (...) Pe o suprafaţă netă de vânzare de 7.000 metri pătraţi, noul hipermarket Auchan Craioviţa oferă locuitorilor o gamă de peste 50.000 de produse", se arată într-un comunicat al companiei.

Acesta este al doilea hipermarket Auchan din Craiova.

Cu un program al deschiderilor de 3 magazine Auchan pe lună, compania urmează să finalizeze programul rebrandingului hipermarketurilor real la sfârşitul lunii aprilie. Magazinele rămase de remodelat sunt situate în Bacău, Bucureşti - AFI Cotroceni, Deva, Galaţi, Târgu Mureş şi Timişoara Nord.

Tranzacţia Auchan-Real a fost finalizată pe 12 septembrie 2013, ca urmare a acordului semnat în 30 noiembrie 2012 între grupul Auchan şi Metro Group şi a validării primite din partea Consiliului Concurenţei, la sfârşitul lunii iulie.

Anterior, retailerul a anunţat că va rebrandui cele 20 de hipermarketuri Real în mai puţin de un an, cu o investiţie de 40 milioane euro.

Auchan România, în noua sa dimensiune, are 31 de magazine deschise şi alte două în construcţie, o suprafaţă netă de vânzare de 252.000 metri pătraţi, peste 10.000 de angajaţi, 3 platforme logistice, 70 milioane de clienţi anual şi o cifră de afaceri comună de peste 4,5 miliarde de lei, fără taxe.

Compania devine, astfel, unul dintre cei mai mari cinci angajatori privaţi din România şi a doua reţea de comerţ ca suprafaţă totală de vânzare la nivel naţional.

În prezent, Auchan gestionează la nivel mondial 834 hipermarketuri integrate şi 362 de centre comerciale şi a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 62,1 miliarde euro, cu taxe.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL