Motivul real pentru care premierul Dăncilă a păstrat secretă vizita la Vatican

Friday, 11 May 2018, 07:38 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

După vizita din Israel, Viorica Dăncilă merge și la Vatican. În același stil. Anunţul a fost făcut în şedinţa de guvern, cu doar câteva ore înainte de plecarea premierului. Viorica Dăncilă va fi primită în audiență la Papa Francisc.

Deși o astfel de vizită se pregătește cu mult timp înainte, ea a fost anunțată chiar în ziua plecării, cum s-a întîmplat și în urmă cu câteva săptămâni, în cazul Israel.

Motivul ascuns al secretomaniei în cazul Vatican: premierul Dăncilă evită să fie însoțită de jurnalişti în deplasările externe, aceştia i-ar putea vâna mult mai uşor gafele şi i-ar sesiza punctele slabe.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului nu a putut preciza cine mai participă în delegatia cu care merge Viorica Dăncilă la Vatican: "Nu am această informaţie. Ca linie generală pot spune ca premierul decide cine îl însoţeşte într o deplasare", a spus purtătotrul de cuvânt.

După Vatican, premierul Dăncilă va pleca într-un turneu în mai multe state arabe. Pe listă s-ar putea regăsi: Arabia Saudită, Qatar, Kuweit şi Emiratele Arabe Unite.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri