Vaslui: Tânărul care a ucis un italian în timpul unui joc erotic își va ispăși pedeapsa în România

Wednesday, 16 January 2019, 09:25, Sursă: REALITATEA.NET

Un tânăr de 28 de ani, originar din județul Vaslui – comuna Vinderei, a fost condamnat de autorităţile judiciare din Italia la 18 ani, 6 luni şi 20 de zile pentru o crimă comisă în anul 2013 şi urmează a fi transferat într-un penitenciar din România, în vederea executării restului de pedeapsă.

Adaugă părerea ta

Crima comisă de Florin-Vlăduţ Ibănescu, în anul 2013, a șocat comunitatea italiană, victima sa fiind Salpietro Michelangelo, o persoană publică.

Potrivit rechizitoriului întocmit de autoritățile italiene, în noaptea de 24 spre 25 iulie 2013, Florin Vlăduț Ibănescu l-a legat pe cetățeanul italian cu cordonul unui halat, sub pretextul unui joc erotic. Salpietro Michelangelo a reușit să se dezlege iar tânărul din comuna Vinderei l-a imobilizat din nou, înfășurându-i în jurul gâtului un fir electric și un cearșaf, iar mâinile i le-a legat cu o curea.

Anchetatorii au stabilit că italianul a fost lovit cu capul și fața de obiectele de mobilier, acesta suferind un traumatism grav cu contuzii, fracturi craniene și faciale. Salpietro Michelangelo a murit prin asfixie din cauza sângelui care i-a pătruns în plămâni.

Mai multe detalii pe realitateadevaslui.net