Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vama Nădlac II a fost închisă. Traficul va fi redirecţionat către Nădlac I UPDATE

Tuesday, 16 August 2016, 12:25 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE: Poliția de Frontieră a decis prelungirea, până la ora 14.30, a interdicției de circulație pentru autoturisme și autocare, circulația TIR-urilor nefiind afectată, notează Mediafax.

Poliţia de Frontieră Arad a anunţat, marţi dimineaţă, că, începând cu ora 11.30, circulaţia prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II va fi închisă până la ora 13,00.

”Se reinstalează nodul de comunicaţii pe sensul de ieşire din ţară. Circulaţia va fi dirijată prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I – Nagylak”, precizează comunicatul.

Contactat de News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Laura Bondar, a declarat că lucrările constau în schimbarea echipamentelor de comunicaţii dintr-o tonetă avariată în urma unui accident rutier petrecut în 2015, ceea ce presupune şi reinstalarea unor programe informatice.

PTF Nădlac II este cel mai tranzitat punct de la graniţa cu Ungaria, multe dintre persoanele care călătoresc în afara ţării schimbându-şi traseul obişnuit odată cu deschiderea autostrăzii pan-europene, astfel că vămile din Bihor, Satu Mare sau Timiş sunt utilizate mai puţin.

Conform unei statistici publicate de Poliţia de Frontieră, în lunile iunie şi iulie, vămile din vestul ţării au fost tranzitate de 2.935.000 de persoane. Prin PTF Nădlac II au trecut 1.200.000 de persoane, în timp ce prin Borş (Bihor) au trecut 960.000 de persoane.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL