Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Urmărire ca-n filme pe străzile Devei. Iată cum a fost prins un șofer de polițiști

Friday, 11 August 2017, 13:05 Sursă: REALITATEA.NET

Conducătorul auto se afla în maşină împreună cu doi bărbaţi, aceştia fiind prinşi şi încătuşaţi de poliţişti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, incidentul a avut loc în timpul unui control de rutină efectuat de un echipaj de poliţie pe Calea Zarandului. Un şofer care se afla la volanul unei maşini înmatriculate în Marea Britanie nu a oprit la semnalul agenţilor rutieri. Din acest motiv, echipajul de poliţie a plecat în urmărirea autoturismului, folosind semnalele acustice şi luminoase. După câţiva kilometri, maşina a fost blocată de poliţişti pe Bulevardul 22 Decembrie, însă în timpul urmăririi şoferul acesteia a lovit cinci autoturisme parcate regulamentar, scrie Agerpres.

"Doi dintre ocupanţii maşinii au fost încătuşaţi pentru că au încercat să fugă. Şoferul autoturismului a reuşit să scape, dar a fost identificat şi se acţionează pentru prinderea lui", a declarat Niţu.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, suspectul posedă carnet de conducere, iar autoturismul era înmatriculat. Poliţiştii nu exclud ipoteza ca bărbatul de volan să fi fugit pentru că ar fi comis alte fapte de natură penală sau contravenţională. Până la stabilirea altor acuzaţii, suspectul va fi cercetat pentru că nu a oprit la semnalul regulamentar al agenţilor de poliţie.

De asemenea, proprietarii maşinilor avariate se pot îndrepta împotriva suspectului pentru recuperarea pagubelor pricinuite.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL