Coronavirus - România: 34226 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Urmărire ca în filme în județul Argeș: Polițiștii au tras cu pistolul după un hoț

Friday, 24 May 2019, 23:16 Sursă: REALITATEA.NET

Focuri de armă la Pietroșani! Vineri seară, în timp ce patrulau prin centrul comunei Pietroșani, din județul Argeș, polițiști din cadrul Secției Rurale Domnești, au făcut semnal de oprire unei dubițe. Mașina era încărcată cu lemne iar oamenii legii doreau să verifice dacă cel de la volan are documente pentru materialul lemnos. În loc să tragă pe dreapta, șoferul a accelerat demarând în trombă. Echipajul a pornit pe urmele sale.

Polițiștii au urmărit dubița aproximativ 3 kilometri. Au fost trase 8 focuri de armă, atât în plan vertical cât și în dubiță. Conducătorul auto nu a oprit. În cele din urmă, autoutilitare a ajuns în pădure acolo unde s-a împotmolit. La volan se afla un tânăr de 22 de ani, din localitate.

Focuri de armă la Pietroşani! ” Nu au fost rănite persoane sau provocate alte pagube decât autoutilitarei în cauză. Conducătorul auto, singurul ocupant, a fost prins fiind condus la sediul poliţiei pentru cercetări şi măsuri legale în consecinţă”, a declarat Florin popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş. Tânprul nu avea niciun document pentru lemne. Se bănuieşte că erau furate.

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL