Coronavirus - România: 5202 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

UPDATE: Minorul de 12 ani, dispărut ieri de la domiciliu, a fost găsit

Wednesday, 04 March 2020, 15:37 Sursă: Realitatea.net

În ziua de 3 martie, ora 20.55, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată printr-un apel la numărul unic de urgență 112 de către o femeie din satul Pietrele, comuna Băneasa, județul Giurgiu, cu privire la faptul că fiul său de 12 ani a plecat în jurul orei 15.00 de la școală, dar nu a mai ajuns acasă, informează realitateadegiurgiu.net.

Imediat după primirea acestui apel, polițiștii s-au deplasat în zonă, unde au demarat activitățile de căutare, împreună cu jandarmii din cadrul I.J.J. Giurgiu. Rezultatul căutărilor nu a fost unul pozitiv, așa că acestea au fost sistate în cursul nopții de marți spre miercuri și reluate în această dimineață. 

Citește mai multe pe realitateadegiurgiu.net.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-04 19:42:14
Mai terminati cu tigania tocarashi !!!

Cind ciordea nu se gindea la sanatate !? Cind ciordea nu se gindea citi bolnavi sint privati de conditii minime de asistenta oentru ca nu mai ramineau fonduri !? O “doamna” si un “domn” nu fura ca ultimii coate goale, cot la cot cu titi interlopii cu 2 clase !??? Cu sa plingi o individa care incasa SALARIU 6000 de euro lunar !??? Ati innebunit !???

Alte articole din: ACTUAL