Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Unde te poți angaja acum pentru un salariu decent

Wednesday, 26 February 2014, 12:27 Sursă: REALITATEA.NET

Cererea de oameni specializati in vanzari este una in crestere in 2014, spun reprezentantii companiei APT, care arata ca in prezent sunt anuntate multe companii cu planuri de dezvoltare pe parcursul anului, care vor recruta forte de vanzari.

Ce posturi de vanzari au cele mai multe pozitii libere

Domeniul vanzarilor aduce in prim-plan pozitii disponibile pentru o varietate de specialisti, chiar si pentru incepatori.

"In cadrul celor mai multor companii, domeniul vanzarilor este segmentul care poate fi reprezentat printr-o organigrama destul de stufoasa, iar cele mai cautate pozitii din acest segment vor fi fara indoiala cele aflate la baza sau la mijlocul organigramei, care vor fi regasite in piata dupa diverse denumiri", a precizat Zgibarcea.

Se cauta in special candidati pentru functiile de reprezentant de vanzari prin telefon, agent vanzari directe, reprezentant vanzari, account manager, key account representative si manager de zona.

Agent de vanzari

Cele mai mici salarii incep de la 700 de lei plus comision pentru un incepator in domeniu, care trebuie sa aiba abilitati de comunicare, orientare catre client, capacitate de analiza, capacitate de invatare rapida si capacitate de negociere. Citeste mai mult...

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL