Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un turc a fost prins cu zece kilograme de heroină la Vama Giurgiu

Tuesday, 10 June 2014, 16:03 Sursă: REALITATEA.NET

Bărbatul călătorea ca pasager într-un camion încărcat cu piese auto care proveneau de la o societate comercială din Turcia şi ar fi trebuit să ajungă în Anglia.

"Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit asupra lui Demircan Muharrem, aflat pe scaunul din dreapta şoferului, înfăşurate cu bandă adezivă în jurul corpului, 10 pachete de formă dreptunghiulară ce conţineau o substanţă vegetală de culoare maronie, cu o greutate de aproximativ 0,5 kg fiecare", se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Potrivit sursei citate, alte zece pachete, fiecare cu o greutate de aproximativ 0,5 kilograme, au fost descoperite sub patul din cabina şoferului, într-o geantă de culoare neagră.

Din primele cercetări s-a stabilit că drogurile aparţineau lui Demircan Muharrem, acesta declarând că le-a primit în Turcia, de la o persoană necunoscută şi că trebuia să le transporte în Ungaria, urmând să primească la destinaţie 20.000 de euro.

Atât Muharrem cât şi şoferul camionului au fost duşi pentru audieri la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organziată şi Terorism Giurgiu.

Procurorii DIICOT au dispus urmărirea penală a lui Demircan Muharrem, pentru introducere în ţară de droguri de mare risc.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL