Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un tânăr a murit strivit sub tractorul pe care-l conducea, după ce s-a răsturnat pe şosea

Tuesday, 13 May 2014, 21:38 Sursă: Mediafax

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii vasluieni, accidentul a avut loc în dreptul localităţii Miceşti, de pe drumul judeţean Bârlad - Ghergheşti, în momentul în care tânărul de 23 ani a frânat pe şosea, cu intenţia de a întoarce în loc tractorul pe care-l conducea.

În urma manevrei imprudente a şoferului, tractorul fără cabină s-a răsturnat pe drum, prinzându-l pe acesta sub vehicul. Doi localnici care au văzut accidentul au intervenit imediat şi l-au scos pe tânăr de sub cabină, totodată fiind solicitată şi o ambulanţă.

"Echipajul medical ajuns la faţa locului nu l-a mai putut salva pe conducătorul tractorului, acesta suferind leziuni grave care i-au provocat decesul. Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Bârlad fac cercetări la faţa locului pentru a stabili condiţiile în care a avut loc accidentul", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Organele de anchetă vor trebui să stabilească dacă şoferul tractorului era angajat la vreo firmă şi dacă accidentul s-a produs în timpul programului de lucru.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL