Coronavirus - România: 186254 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un sucevean a fost văzut în timp ce transporta un televizor. Ce au aflat jandarmii care l-au oprit

Wednesday, 02 September 2015, 18:26 Sursă: REALITATEA.NET

Un hoţ din Suceava a fost prins de jandarmi chiar în timp ce voia să ducă acasă un televizor furat.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost observat de un echipaj al Jandarmeriei mergând grăbit şi cărând în braţe aparatul. Oprit de oamenii legii şi întrebat despre provenienţa televizorului, H. Romeo a declarat iniţial că îi aparţine şi că îl duce la un atelier specializat pentru a-l repara.

Ulterior însă, suceveanul s-a încurcat în propria-i poveste, aşa că a fost dus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, unde s-a constatat că, de fapt, televizorul era funcţional.

În urma acestui incident, au fost demarate verificări în vederea stabilirii provenienţei bunului, cercetările demonstrând că acesta fusese furat.

Bărbatul a pătruns în curtea unei locuinţe din cartierul Iţcani al municipiului Suceava, cu intenţia de a sustrage bunuri. După ce a căutat produse de valoare într-un garaj, a intrat în veranda imobilului, de unde a luat un televizor LCD care era montat pe perete. Apoi, bărbatul a părăsit incinta, a ascuns televizorul într-o zonă cu vegetaţie bogată şi a petrecut câteva ore într-un local.

În jurul orei 06.00, a luat televizorul şi s-a îndreptat spre zona centrală a municipiului Suceava, cu intenţia de a găsi un cumpărător pentru aparatul furat.

„Televizorul a fost restituit proprietarului, iar persoana în cauză a fost predată Poliţiei municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor”, mai precizează sursa citată.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL