Coronavirus - România: 1292 de cazuri confirmate

Un senator, amendat pentru viteză. El s-ar fi scuzat în fața polițiștilor că are coronavirus

Thursday, 19 March 2020, 09:51 Sursă: Realitatea.NET

 

Tanczos Barna a spus inițial că nu a fost prins de poliție, apoi a explicat, în direct, la un post TV, că atunci când a fost sunat a fost trezit din somn și a fost întrebat dacă a fost prins „astăzi” (miercuri - n.r.), și nu pe 14.

„Nu am mințit nici atunci și nu mint nici acum. Pe 14 m-a oprit poliția pentru depășirea vitezei, mergeam cu 81 la oră la 200 de metri de intrarea în localitatea Olteni. Știind că cu o zi înainte un coleg senator a fost declarat pozitiv, l-am avertizat pe domnul agent că s-ar putea să fiu pozitiv și mă duc să fac test. I-am spus textual că mă duc la București să fac test de coronavirus. Am plătit amenda și din punctul meu de vedere, această poveste este închisă. Nu l-am mințit, i-am spus că s-ar putea să fiu pozitiv și mă duc la București să fac test”, a declarat Tanczos Barna.

El a mai precizat că, pe 14 martie, și-a făcut testul pentru coronavirus, alături de alte „400 sau 500 de persoane”, asta deoarece cu o zi înainte un coleg, mai precis senatorul PNL Vergil Chițac, fusese depistat pozitiv.

„Nu are legătură cu viteza, n-am comentat nicio secundă viteza. Am spus că mă duc la București să fac test și l-am avertizat pe domnul agent că s-ar putea să fiu pozitiv. Cred că a fost un gest responsabil, pentru că s-a apropiat de mine la mai puțin de un metru”, a explicat Tanczos Barna.

El a mai susținut că DSP a comunicat faptul că nu-și făcuse testul deoarece el încă stătea la coadă, căci erau multe persoane ce trebuiau verificate. Ulterior, el i-a contactat și le-a spus că este negativ.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL