Ce a făcut un bărbat din Arad care a găsit un portofel plin cu bani pe stradă

Monday, 03 April 2017, 20:02, Sursă: REALITATEA.NET

Un bărbat de etnie romă a predat, luni, la Poliţie, un portmoneu plini cu bani pe care l-a găsit în Piaţa Catedralei din centrul municipiului Arad. El nu a vrut recompensă, dar a cerut proprietarului portmoneului să facă o donaţie copiilor instituţionalizaţi.

Adaugă părerea ta

Bărbatul a găsit, luni, în Piaţa Catedralei din centrul municipiului Arad, portmoneul în care se aflau actele de indentitate ale proprietarului şi o importantă sumă de bani: 650 de euro şi 2.934 de lei, transmite corespondentul Mediafax.

El a dus imediat portofelul la Poliţia Locală Arad, care a început să-l caute pe proprietar.

"Bărbatul care a găsit banii, C.B., a declarat că a găsit portmoneul pe jos, în piaţă, l-a deschis şi l-a dus imediat la sediul Poliţiei Locale Arad din zonă. Nu a cerut nimic în schimb, dar şi-a manifestat dorinţa ca, în prag de sărbători, proprietarul portmoneului să facă o mică donaţie copiilor instituţionalizaţi din municipiu", a declarat, corespondentului Mediafax, şeful Poliţiei Locale Arad, Viorica Graur.

 Sosit de îndată la sediul Poliţiei Locale Arad pentru a-şi recupera bunul pierdut, posesorul portmoneului, un bărbat din localitatea Livada, a spus doar: ”Nu-mi vine să cred, nu-mi vine să cred".

El le-a povestit poliţiştilor că banii şi documentele i-au alunecat din buzunar în timp ce pleca la cumpărături.

Bărbatul le-a promis poliţiştilor locali că va dona o sumă de bani copiilor instituţionalizaţi, aşa cum a fost dorinţa celui care i-a găsit portmoneul.

Alte articole din: SOCIAL