Coronavirus - România: 422852 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un român a intrat în greva foamei în faţa CEDO. Un cuplu de homosexuali îi va adopta copiii

Saturday, 21 May 2016, 18:03 Sursă: REALITATEA.NET

Drama lui Florin Barbu a început în anul 2014, atunci când Serviciile Sociale londoneze au început monitorizarea familiei sale ca urmare a unor reclamaţii ale vecinilor. În acea perioadă, braşoveanul se certa des cu soţia sa, iar ulterior a aflat că aceasta avea şi o aventură extraconjugală. 

În sprijinul lui Florin Barbu a intervenit şi Ambasada României, care a propus Serviciilor Sociale să încredinţeze copiii bunicilor din partea mamei din România, cerere refuzată însă. Ulterior, braşoveanul a pierdut definitiv drepturile asupra fetiţei de 8 ani şi asupra băiatului de 5 ani. Asta după ce rapoartele Serviciilor Sociale au decis că mama micuţilor suferă de tulburări de personalitate. Nu se cunosc însă motivele pentru care copiii nu i-au fost încredinţaţi lui Florin Barbu. Acum, cei doi minori urmează să fie adoptaţi de un cuplu homosexual din Marea Britanie, în ciuda faptului că au doar cetăţenia română.

Decizia l-a înnebunit de durere pe Florin Barbu, care a intrat la 17 mai în greva foamei în faţa Curţii Europene a Drepturilor Omului de la Strasbourg. Acolo, el a fost vizitat de mai mulţi români, în timp ce alţii au anunţat un miting de susţinere a sa, organizat în faţa biroului premierului britanic în data de 28 mai. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL