Un profesor de religie din Vrancea a bătut un elev până l-a băgat în spital. Altul, lovit cu Biblia

Tuesday, 29 November 2016, 17:12 Sursă: REALITATEA.NET

Acuzaţii grave pentru un dascăl din Vrancea. Profesorul de religie este cercetat penal, pe motiv că ar fi aplicat proverbul "Bătaia e ruptă din Rai", pe nişte elevi de clasa a VII-a. Un copil a povestit că a fost lovit în cap cu Biblia! Bărbatul şi-a recunoscut vina şi a demisionat.

Adaugă părerea ta

Trei copii de clasa a VII-a au ieşit bătuţi de la o oră de religie, la şcoala din comuna Vizantea Răzăşească. Unul a spus că profesorul i-ar fi dat în cap cu Biblia.

Totul s-a întâmplat săptămâna trecută. Iar în urma loviturilor primite, unul dintre copiii a ajuns la spital. Vestea a revoltat părinţii din toată şcoala, scrie ştiri.tvr.ro.

Adus în faţa comisiei de disciplină, profesorul de religie şi-a recunoscut fapta. Nu a mai aşteptat să fie dat afară, ci şi-a dat demisia. Era primul său an în învăţământ, iar foştii colegi cred că a cedat din cauza lipsei de experienţă.

Profesorul de religie s-a ales cu dosar penal pentru purtare abuzivă. În paralel, e anchetat şi de Direcţia pentru Protecţia Copilului, iar o echipă de psihologi a mers să discute cu elevii.