Un primar PSD i-a făcut nunta fiicei în curtea şcolii. A dărâmat gardul ca să monteze un cort uriaş

Wednesday, 05 September 2018, 18:40 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Primarul din comuna Pogana, judetul Vaslui, a organizat nunta fiicei sale in curtea scolii din localitatea Tomesti, iar pentru ca n-a avut loc sa instaleze cortul, a inlaturat gardul. Reprezentantii Inspectoratului Scolar si ai Prefecturii Vaslui au deschis anchete, dar spun ca totul este legal.

Primarul comunei Pogana, Maricel Gafu, a organizat, in 1 septembrie, nunta fiicei sale, in localitatea Tomesti, iar pentru ca nu a avut loc sa puna cortul in curtea scolii, edilul a dat jos gardul unitatii de invatamant. Din cauza faptului ca multe persoane s-au aratat deranjate de gestul sau, Gafu se plange ca nici "nu i-a tihnit nunta fiicei", scrie ziare.com.

"Din cate stiu, exista o hotarare de Consiliul Local, in care e scris negru pe alb ca scoala poate fi inchiriata pentru evenimente cultural-artistice, nunti, botezuri... In loc sa imi tihneasca nunta fiicei mele, am raspuns la telefoane.. Dar... asta e! Ne asumam functiile!", a declarat, miercuri, primarul Maricel Gafu.

Seful Inspectoratului Scolar Judetean Vaslui, Gabriela Placinta, a declarat ca a fost demarata o ancheta in acest caz.

"Am demarat o ancheta, dar, din cauza ca suntem foarte ocupati cu inceperea anului scolar si evaluarea profesorilor, ea urmeaza sa fie efectuata. Din cate stiu, in legislatie nu scrie ca nu este voie sa se organizeze nunti in scoli, dar, daca nu scrie in legislatie, nu inseamna ca trebuie sa si facem. Vom analiza ce s-a intamplat acolo", a spus Placinta.

La randul sau, prefectul de Vaslui, Eduard Popica, a spus ca nu a fost incalcata legea, iar gardul a fost pus la loc dupa nunta.Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ