Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un primar promite grădiniţe şi şcoli ca în Germania: Vor fi renovate până la finele anului

Thursday, 28 May 2015, 13:10 Sursă: REALITATEA.NET

Anunțul a fost făcut cu ocazia participării sale la deschiderea Festivalului Grădinițelor din sectorul 3.

"Sunt preocupat de educația copiilor noștri, de tot ceea înseamnă învățământ, fiind conștient că cea mai bună investiție pe care o putem face este cea în educație. Mulți dintre copiii prezenți care sunt acum la grădiniță vor merge în curând la școală. Vă recomand cu mare căldură școlile din sectorul 3, mai ales că la sfârșitul acestui an toate unitățile de învățământ din sectorul 3 vor fi reabilitate, renovate, la nivelul celor din Germania, cu dotări tehnice de ultimă generație", a spus Negoiță, citat de Agerpres.

El a adăugat că va avea grijă să acorde și cele mai mari burse din București pentru elevii care învață și au domiciliul în sectorul 3, dar și suplimente financiare cadrelor didactice dedicate profesiei.

"Din cauza natalității scăzute, multe orașe și aproape toate sectoarele din București au numărul de elevi în scădere. Satisfacția mea vine din faptul că în sectorul 3 avem o creștere semnificativă a numărului de preșcolari la clasa pregătitoare. Să sperăm că vom avea o creștere la fel de mare și la nivelul liceelor. Le doresc mult succes copiilor care vor evolua în spectacolul care urmează", a afirmat primarul.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL