Coronavirus - România: 5467 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un primar din România vrea măsuri drastice: 'Închid orașul dacă apare un singur caz de coronavirus"

Wednesday, 26 February 2020, 07:17 Sursă: Realitatea.NET

Declaratia primarului din Focsani atrage atentia. El e decis sa inchida orasul la primul caz de coronavirus de la noi din tara:

“Nu se iau măsurile drastice care s-ar impune în acest moment, fac apel la autorităţi să ia măsuri radicale pentru a proteja populaţia”, a spus el.

“Dacă apare o singură persoană infectată cu coronavirus închid oraşul, iau cele mai drastice masuri. Vreau să-mi protejez cetăţenii, indiferent de ce se spune la nivel naţional, pentru că nu e posibil să fim indiferenţi la asemenea situaţii, ieri am fost în spitalul din Focşani şi am discutat cu ei, în spital sunt pregătiţi şi nu prea. În afară de un triaj şi să trimită pacienţii la Matei Balş nu pot face nimic. Ministrul Sănătăţii ar trebui nu să se gândească la anticipate, ci la măsurile care trebuia luate până acum, la stocurile de dezinfectante care trebuia să fie în toată ţara”, a declarat marţi, primarul din Focşani, Cristi Misăilă.

El e nemultumit de masurile luate in prezent si explica ce ar fi facut el.

“Aş fi făcut un filtru drastic, un triaj, la toate intrările in ţară, în vămi, aeroporturi. Din păcate, ajung în continuare cetăţeni din Italia în oraşe şi nimeni nu ştie nimic de ei. E foarte alarmant. Nu se iau măsurile drastice care s-ar impune în acest moment, fac apel la autotităţi să ia măsuri radicale pentru a proteja populaţia”, a mai spus Misăilă.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL