Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un preot a exorcizat o fetiţă de 13 ani pe malul râului. După 40 de ani, adevărul i-a şocat pe toţi

Saturday, 25 June 2016, 11:01 Sursă: REALITATEA.NET

O scriitoare celebră din Marea Britanie, de origine africană, a povestit recent prin ce experienţă teribilă a trecut în adolescenţă, când avea doar 13 ani.

Nuzo Onoh, celebră pentru proza sa de ficţiune horror, a trecut printr-un ritual de exorcism în Nigeria, pe când avea 13 ani, după ce a fost acuzată de un preot că este posedată de un "spirit al râului".

Nuzo Onoh, în vârstă acum de 53 de ani, a fost dusă cu forţa la miezul nopţii, pe malul râului, de un grup de oameni, iar preotul a ţinut-o cu capul sub apă în timpul unei slujbe bizare de exorcizare.

După ce ritualul barbar a ajuns la final, pastorul i-a spus lui Nuzo să fugă singură prin noapte până acasă, altfel va fi înghiţită de "şarpele râului".

Ritualul a avut loc cu acceptul mamei sale şi al familiei. “E o întâmplare că nu am fost violată sau chiar ucisă în acea noapte", a spus scriitoarea, potrivit Mirror.co.uk.

Nuzo Onoh militează de mai mulţi ani pentru eliminarea unor ritualuri barbare din comunităţile africane, care sunt de fapt modalităţi camuflate de abuz asupra copiilor.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL