Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un polițist din Caracal rupe tăcerea: "După tragedie nu s-a schimbat nimic"

Tuesday, 27 August 2019, 10:09 Sursă: REALITATEA.NET

Ministrul de Interne Mihai Fifor anunța, după dispariția Luizei și a Alexandrei, că zeci de polițiști, legiști și dotări de top, crema investigatorilor români și a aparaturii sofisticate, au fost aduse în Caracal. E adevărat.

Dincolo însă de această concentrare de forțe, ”nu s-a schimbat nimic”, spune unul dintre cei mai experimentați polițiști din zonă, cu condiția nedezvăluirii identității ”căci m-ar zbura nu mâine, că acum e toată lumea cu ochii aici, dar în prima zi când atenția nu ar mai fi pe Caracal”, scrie libertatea.ro, care publică și un interviu, fără a-i divulga identitatea celui care a răspuns întrebărilor:

-La ce vă referiți când spuneți că nu s-a schimbat nimic?
-Noaptea, un oraș precum Caracalul, de 30.000 de locuitori, continuă să fie apărat de un număr ridicol de polițiști. O singură mașină patrulează noaptea pe străzi. Doi oameni. Se adaugă doi pedeștri, un polițist și un jandarm. În total, patru oameni pe teren. Și un singur om în sediu. 

-Și ofițerul de serviciu?
-Nu mai există. 

-Cum nu mai există?
-Cum auziți! Cel de la poartă, care ziua vorbește cu cetățenii și are și alte atribuții, e singurul care stă noaptea în ditamai sediul poliției și doar el îi coordonează pe cei de pe teren. Dacă mașina cu doi oameni e trimisă într-un cartier la o urgență și acolo e un scandal, nu are ca întăriri decât când ajunge patrula de doi oameni pe jos. 

Citește continuarea aici!


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL