Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un orădean, reţinut după ce ar fi şantajat o tânără cu publicarea unor fotografii compromiţătoare

Sunday, 02 August 2015, 19:12 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit unui comunicat de presă transmis, duminică, de Poliţia Judeţeană Arad, un bărbat de 41 de ani din Oradea a fost reţinut, fiind prins în flagrant când primea bani în urma unui şantaj, scrie Mediafax.

Astfel, poliţiştii au fost sesizaţi, în urmă cu câteva zile, de o tânără de 21 de ani, din Arad, despre faptul că un bărbat pe care l-a cunoscut prin intermediul unei reţele de socializare i-ar fi solicitat 20.000 de dolari pentru a nu face publice unele fotografii compromiţătoare cu aceasta.

Poliţiştii spun că suspectul a primit deja de la tânără, în ultimele luni, bunuri şi suma de 2.000 de lei, în mai multe tranşe.

Sâmbătă seară, poliţiştii arădeni au organizat un flagrant, bărbatul fiind prins la Oradea, în momentul în care a primit de la tânără 1.000 de lei, "bani reprezentând o altă tranşă din cei 20.000 de dolari pe care acesta i-ar fi solicitat".

Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru şantaj.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL