Coronavirus - România: 3183 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un ofițer din cadrul Serviciului Român de Informații a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus

Wednesday, 11 March 2020, 20:58 Sursă: Realitatea.NET

Direcția de Sănătate Publică București, împreună cu Direcția Medicală din SRI, au desfășurat o anchetă epidemiologică pentru identificarea și izolarea tuturor persoanelor cu care acesta a intrat în contact. În prezent, situația este sub control și au fost luate deja toate măsurile prevăzute în astfel de cazuri.

Directorul SRI a dispus înființarea unei comisii la nivelul Serviciului care va monitoriza permanent implementarea tuturor măsurilor necesare pentru limitarea răspândirii noului virus de către persoanele care au fost în contact cu pacientul confirmat cu coronavirus. SRI comunică permanent cu instituțiile abilitate pentru gestionarea problematicii COVID-19 și respectă cu strictețe hotărârile acestora, se arată într-un comunicat al SRI.

Acesta este fiul polițistului care s-a ales cu dosar penal după ce a mințit că a fost în Israel și din pricina căruia alte persoane au fost contagiate cu Covid-19.

După cum se știe, este vorba despre un fost adjunct al Poliției Capitalei, actual angajat la ADP sector 4, om la 60 de ani, care a fost în Israel într-o excursie de 10 zile și s-a întors la 26 februarie. S-a simțit rău și s-a internat la spitalul cu regim special pentru polițiști, Dimitrie Gerota. Când a fost întrebat de medici dacă a călătorit în străinătate, a spus că nu. Medicii i-au trimis la Spitalul Matei Balș analizele și, pe 9 martie, a fost diagnosticat cu coronavirus. Abia după ce a fost anunțat ca „pacientul cu nr. 17”, fostul șef adjunct al Poliției Capitalei, ani de-a rândul șef de poliție pe la diferite sectoare, a recunoscut că a mințit.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-12 00:45:20
Salarii si paturi aveti, dar ...

Curatenie aveti !? Oxigen !? Medicamente !? Echipamente !? Consumabile !? Chef !?

Alte articole din: ACTUAL