Un nou scandal în justiție. Conflict de competență între SIIJ și Secția Judiciară

Thursday, 16 May 2019, 13:13 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Procurorul general al României anunță că există un conflict de competență între Secția Specială și cea Judiciară a Parchetului General. Motiv pentru care le-a cerut ambelor instituții câte un referat, pornind de la dosarul judecătorului Damian Dolache, unde instanța a dispus sesizarea CCR privind competența Secției.

Procurorul general al României anunță că există un conflict de competență între Secția Specială și cea Judiciară a Parchetului General. Este vorba despre retragerea unor apeluri de pe rolul instanței de către SIIJ. Bogdan Licu anunță că a cerut ambelor părți câte un referat, pornind de la dosarul judecătorului Damian Dolache, unde instanța a dispus sesizarea CCR privind competența Secției.

"Apelul de care spuneti a fost retras in urma cu mai mult timp, două săptămâni. Eu ma aflu intr-un conflict competenta intre procurorul de sentina si SIIJ, care a retras apelul. Am cerut ambelor parti un referat care sa curprindă motivele si voi decide mai departe", a declarat Bogdan Licu.

Declaratiile au fost facute la finalul unei intalniri cu ministrul Justitiei.

O altă cauză în care SIIJ a cerut retragerea apelului iar procurorul de sedinta s-a opus si a cerut sesizarea CCR este cea in care este judecat Viorel Hrebenciuc.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri