Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un milionar face tombolă: un apartament SUPERB în Londra, pentru doar 26 de lei. Cum participi

Tuesday, 04 July 2017, 11:02 Sursă: REALITATEA.NET

Apartamentul din Londra, aflat în apropierea Magazinului Harrods şi a National History Museum, poate fi câştigat de toţi cei care cumpără un bilet la tombolă şi răspund la câteva întrebări -foarte uşoare- despre locaţia în care se află apartamentul.  

Premiul tombolei are 2 camere: un dormitor dublu, un spaţiu de dormit cu paturi suprapuse, o baie modernă şi o uriaşă zonă de zi.

Lordul a decis ca 5% din încasările de la biletele tombolei să meargă la asociaţii de caritate şi, în plus, toţi banii care vor fi strânşi din primele 300.000 de bilete cumpărate vor fi donaţi. Evident, cu cât mai multe bilete la tombolă cumpără cineva, spune lord Hickman, cu cât are mai multe şanse de a câştiga. Familia lordului de 72 de ani speră că apartamentul va avea un nou proprietar înainte de Crăciun.

Tombola e realizată cu ajutorul unor notari şi case de avocatură din Marea Britanie, pentru a elimina orice risc de fraudă şi poţi participa plătind 5 lire sterline printr-un cont de PayPal şi răspunzând unei întrebări, AICI!


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL