Coronavirus - România: 508345 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un mare lider va fi ucis în 2018! Ce spune un renumit astrolog

Monday, 01 January 2018, 15:11 Sursă: REALITATEA.NET

Nostradamus, marele astrolog de origine franceză, a lăsat lumii catrene, care sunt încă interpretate de specialiști în diferite moduri.

Nostradamus a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populară în toată lumea, creându-se în jurul său un cult. În literatura tuturor timpurilor i s-a acordat titlul de prevestitor a tuturor marilor evenimente care se desfășurau sau urmau să se întâmple în lume.

Lucrările lui Nostradamus sunt realizate din catrene, multe dintre ele au fost de-a lungul timpului interpretate sau traduse greșit.

Nostradamus este o figură proeminentă a Renașterii Franceze și profețiile sale sunt strâns legate de aplicarea Codului Bibliei, cât și a altor lucrări despre profeții.

Cel mai renumit cercetător al operei și vieții sale este românul Vlaicu Ionescu. "Scrierile mele vor fi mai bine înțelese de cei ce vor veni după moartea mea", scria clarvăzătorul.

900 de catrene despre prezicerea viitorului

Timp de 3 ani, Nostradamus a scris peste 900 de catrene și centurii despre prezicerea viitorului. În aceste lucrări, Nostradamus prevestește despre viitorul lumii, 70% din ele fiind împlinite până în prezent. Prevestește despre domnia lui Napoleon, despre Al Doilea Război Mondial, despre ascesiunea lui Hitler, despre asasinarea Președintelui american John F. Kennedy, despre aselenizare. Într-un catren, Nostradamus ne vorbește despre “cerul în flăcări”, “noul oraș”, “trăznet uriaș” și “doi frați răpuși”. Mulți care au analizat acest catren au concluzionat că ar fi vorba chiar despre atentatele din 11 septembrie 2001. 

El mai relatează că va fi și cel de-al Treilea Război Mondial, care va dura 27 de ani, menționând și venirea antichristului din Orientul Mijlociu. Se crede că cel de-al Treilea Război Mondial va începe după moartea ultimului Papă (cel ce va urma după moartea Papei Benedict al XVI-lea), care va fi asasinat de anticrist.

De-a lungul timpului, au aparut tot felul de interpretari ale versetelor sale care, spun multi, s-au adeverit.

Este Nostradamus un vizionar? Sunt profetiile sale bine interpretate, cu adevarat? Unele voci spun ca da si dau ca exemplu profetia despre Papa. Nostradamus a spus ca vor exista doi Papi, iar oamenii s-au dus imediat cu gandul la faptul ca, aflat in indisponibilitate din cauza starii de sanatate, Papa Benedict al XVI-lea a numit pe altcineva in locul sau.

Iata care sunt profetiile lui Nostradamus pentru anul 2018:

- liderul Bisericii Catolice va fi ucis
- terorismul va fi principala amenintare a anului
- incalzirea globala va starni multe conflicte armate
- China va face o mutare strategica prin care va deveni lider mondial
- o tara (se presupune Statele Unite) va intra intr-o era a incompetentei guvernamentale

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL